Ένας νέος κόσμος, ένα νέο είδος οργανισμού

Καλώς ήρθατε στην εποχή της συμμετοχής. Νέα για κάποιους, αλλά όχι για εμάς.

Ενώ αυτή η εποχή είναι αβέβαιη για πολλούς εμπόρους και οργανισμούς, σε ένα πράγμα είμαστε πολύ εξοικειωμένοι: εξαρχής η συμμετοχή του κοινού ήταν το καθήκον μας. Όταν συμμετέχετε, συνομιλείτε. Όταν συμμετέχετε, εμπνέετε υποστηρικτές. Όταν συμμετέχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε κινήματα. Είναι πραγματικά αυτό που κάναμε πάντα. Και πάντα θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Στη Weber Shandwick, ασχολούμαστε με την ιδέα της συμμετοχής. Μας βοηθά να προσδιορίσουμε την κουλτούρα μας, τις σχέσεις μας με τους πελάτες και με τους συναδέλφους μας. Κάντε κλικ στους «Κανόνες Συμμετοχής» της Weber Shandwick.

Τι σημαίνει «συμμετοχή»; Γιατί είναι σημαντική; Τι σημαίνει αυτό για τις εμπορικές επωνυμίες σήμερα; Τα στελέχη της Weber Shandwick παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον ορισμό και την εφαρμογή της συμμετοχής σε αυτή τη νέα εποχή των δημοσίων σχέσεων.

Μανιφέστο

Συμμετοχή πάντα και παντού.

Είμαστε προκλητικοί, πρωτότυποι και εκπληκτικοί – πάντα!

Ξεκινάμε τις συζητήσεις, δημιουργούμε ελκυστικούς τίτλους, τραβάμε την προσοχή, προωθούμε τις πωλήσεις, διατηρούμε τη φήμη μας, αναπτύσσουμε την εμπορική επωνυμία- πάντα.

Πιστεύουμε στην υποστήριξη – πάντα.

Και είμαστε ενωμένοι και συνεργαζόμαστε – πάντα.

Κινητήρια δύναμή μας είναι οι πελάτες μας και η επιτυχία τους – πάντα.

Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε, να βελτιωθούμε, να υπερέχουμε – πάντα.

Πάντα λειτουργούσαμε με αυτόν τον τρόπο και θα συνεχίσουμε.

Weber Shandwick. Συμμετοχή πάντα και παντού.