Εορτασμός της 10ης επετείου των βραβείων SABRE της ζώνης EMEA

Δευτέρα 19 Μαΐου, 2014

Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την 10η επέτειο των Βραβείων SABRE της ζώνης ΕΜΕΑ που ιδρύθηκαν και τελούν υπό τη διαχείριση του Paul Holmes και του ομίλου «The Holmes». Για την αναγνώριση και τον εορτασμό αυτού του σημαντικού ορόσημου της βιομηχανίας, δημιουργήσαμε μια εταιρική σχέση με τον όμιλο The Holmes που ξεκινά αυτή την εβδομάδα με την πρώτη από μια σειρά βιντεοσκοπημένων συνεντεύξεων που επικεντρώνονται στην καινοτομία και στη δημιουργικότητα του τομέα δημοσίων σχέσεων της ζώνης EMEA – στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.

Με τους Paul Holmes και Colin Byrne, Διευθύνοντες Συμβούλους της Weber Shandwick, ΗΒ & EMEA να ανταλλάσσουν τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις τους σχετικά με το θέμα, αυτή η εναρκτήρια συνεργασία θα παρακολουθείται από μηνιαίες βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις μέχρι τον Δεκέμβριο στις οποίες θα συμμετέχουν ανώτεροι, εσωτερικοί εμπειρογνώμονες επικοινωνίας.

Ως νικήτρια εταιρεία πάνω από σαράντα βραβείων SABRE της ζώνης EMEA από την έναρξη του προγράμματος, έχουμε την τιμή και την υπερηφάνεια να υποστηρίζουμε τον όμιλο «The Holmes» κατά τη διάρκεια αυτού του καίριου έτους.

Για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Βραβείων SABRE της ζώνης EMEA, η Weber Shandwick έχει δημιουργήσει μια εταιρική σχέση με τον όμιλο «The Holmes» που ξεκινά αυτή την εβδομάδα με την πρώτη από μια σειρά βιντεοσκοπημένων συνεντεύξεων που επικεντρώνονται στην καινοτομία και στη δημιουργικότητα του τομέα δημοσίων σχέσεων της ζώνης EMEA.