Η δύναμη της Επικοινωνίας για να «κάνει το Καλό». Ανακοίνωση της τρίτης ετήσιας Έκθεσης Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Citizenship Report)

Παρασκευή 05 Ιουνίου, 2015

Η Weber Shandwick ανακοινώνει με υπερηφάνεια το τρίτο ετήσιο Corporate Citizenship Report.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ πιστεύουμε στη δύναμη της Επικοινωνίας προκειμένου να «κάνουμε το καλό» και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας να κάνουν τη διαφορά. Ως «εταιρικοί πολίτες» διατηρούμε αυτό το ρόλο στην καρδιά μας: μέσα από τη συνεργασία μας με τους πελάτες-συνεργάτες μας οι οποίοι οδηγούν τις αλλαγές στην κοινωνία, είναι δέσμευσή μας να βελτιώνουμε διαρκώς τις πρακτικές βιωσιμότητας καθώς και τις προσπάθειές μας να προωθούμε την κουλτούρα ποικιλομορφίας, συνεργασίας, χωρίς αποκλεισμούς.

Η φετινή έκθεση αναδεικνύει το πώς δίνουμε ζωή στη δέσμευσή μας να είμαστε κοινωνικά υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες. Προβάλει τις αποτελεσματικές προσπάθειες και τα επιτεύγματα της εταιρείας μας, των εργαζομένων μας και των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας- Ειρηνικού, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής και της Βόρειας Αμερικής.

Είμαστε περήφανοι που χρησιμοποιούμε το Global Reporting Initiative (GRI) G4 Index ως πλαίσιο για την έκθεσή μας σε ό,τι αφορά θέματα βιωσιμότητας προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι συνεχίζουμε να ενισχύουμε τα standards της έκθεσης.

Για να δείτε την έκθεση, πατήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες για τις  corporate citizenship πρωτοβουλίες της Weber Shandwick μπορείτε να απευθυνθείτε στο csr@webershandwick.com.