Η Prime ανακηρύχθηκε «Contagious Pioneer» 2017

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, 2017

Η Prime, εταιρεία που ανήκει στη Weber Shandwick, είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά στη λίστα των Contagious Pioneers, η οποία κατατάσσει ‘agencies από ολόκληρο τον κόσμο που σταθερά θέτουν προδιαγραφές αριστείας και καινοτομίας στο marketing’.

Η λίστα καταρτίζεται με βάση την ανάλυση της Contagious I/O intelligence πλατφόρμας – μία βάση δεδομένων marketing με κριτήριο την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα. Τα agencies κατατάσσονται ανάλογα με την ποιότητα της δουλειάς τους όπως αυτή καταγράφηκε στο Contagious I/O κατά τη διάρκεια του 2016. Το συνολικό score που επιτυγχάνουν αξιολογείται στη συνέχεια με βάση τη συνέπειά τους – π.χ. την αναλογία campaigns που δημιουργήθηκαν σε σχέση με τον αριθμό των πελατών.

Ο Paul Kemp-Robertson, συνιδρυτής του Contagious, δήλωσε: Ποτέ δεν υπήρξε ένα μεγαλύτερο κάλεσμα των agencies να βοηθήσουν τους πελάτες να αντιμετωπίσουν τις διασπαστικές δυνάμεις της εποχής. Η λίστα των Contagious Pioneers αναγνωρίζει τα agencies που προωθούν αυτήν την ατζέντα και θέτουν νέα ορόσημα στο marketing, τις εταιρείες που δε μένουν στα ίδια ασφαλή μονοπάτια, αλλά εισέρχονται με θάρρος σε νέους τομείς και ανακαλύπτουν νέες ευκαιρίες».

Το 2016, η Prime κατέκτησε σημαντικά βραβεία του χώρου μεταξύ των οποίων 5 Cannes Lions και ένα One Show Pencil. Επίσης ανακηρύχθηκε από το Holmes Report ως Global Creative PR Agency of the Year και Nordic Consultancy of the Year.