Η Prime στους «Pioneers 2016» του Contagious, το οποίο τιμά τα καλύτερα και πλέον πρωτοποριακά agencies στον κόσμο

Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου, 2016

Η Prime, μία εταιρεία της Weber Shandwick, συμπεριλήφθη στην εναρκτήρια λίστα των Contagious Pioneers, μία «κατάταξη των agencies ανά τον κόσμο που διαρκώς καθορίζουν τα standard της αριστείας και της καινοτομίας στο marketing».

Τα 12 agencies που τιμήθηκαν ως «Contagious Pioneers 2016» επελέγησαν από τους συντάκτες του Contagious, μία υπηρεσία ανάδειξης πρωτοπορίας στο marketing, βασισμένη στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Οι πρωτοπόροι (pioneers), οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα και πιο… θαρραλέα agencies του πλανήτη, αναδείχθηκαν με βάση την ανάλυση campaigns που παρουσιάστηκαν στο Contagious Ι/Ο 2015, ένα πρωτοποριακό εργαλείο που επισημαίνει τξ δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις αποτελεσματικές ιδέες στο marketing, παγκοσμίως.

Καμπάνιες που συνέβαλαν στο να συμπεριληφθεί η Prime στη λίστα ήταν το launch of the Maestro Classic για τα McDonald’s, το Scandic to Go για τα Scandic Hotels το House of Clicks για τη Hemnet.

Γνωστή για την δημιουργικότητα και της καινοτόμο δουλειά της, η Prime είναι αναγνωρισμένη διεθνώς ως ένα digital και δημιουργικό powerhouse. Το 2015, η εταιρεία απέσπασε υψηλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο Silver PR Eurobest Awards, ενός Bronze Cannes Lion και ενός One Show Bronze Pencil. Η Prime αναδείχθηκε επίσης το πλέον βραβευμένο σουηδικό agency στα European Excellence Awards.