Η Weber Shandwick αποκτά την Flipside, agency εξειδικευμένο σε mobile περιβάλλον

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, 2016

Η Weber Shandwick απέκτησε την Flipside, ένα εξειδικευμένο mobile και digital agency, προσθέτοντας βάθος σε επίπεδο mobile strategy, digital εμπειριών και επιχειρησιακών μετασχηματισμών.

Η απόκτηση της Flipside συνδυάζει το expertise της mobile πλατφόρμας της, του δημιουργικού και των τεχνικών υπηρεσιών της, με τις παγκόσμιες δεξιότητες της Weber Shandwick στα social media, το brand publishing και τα integrated media. Μαζί με την Flipside, η Weber Shandwick θα παρέχει πλήρη και μοντέρνα γκάμα digital υπηρεσιών που αναμιγνύει το περιεχόμενο την επικοινωνία προς communities και το εμπόριο τόσο για B2C όσο και για B2B marketers.

«Καθώς οι πελάτες μας επανασυντονίζουν της προσπάθειές τους σε επίπεδο marketing, γύρω από το mobile περιβάλλον, εστιάζουμε στον να τους δώσουμε τις πιο δημιουργικές λύσεις» δήλωσε ο Andy Polansky, Chief Executive Officer της Weber Shandwick. Η Flipside έχει ιδιαίτερα δυνατό δημιουργικό και τεχνικό expertise και η ομάδα της έχει σχεδιάσει και αναπτύξει mobile apps και digital εμπειρίες για τα μεγαλύτερα παγκόσμια brands. Με έδρα στο Λονδίνο και επιπλέον γραφείο στο Guildford του Ηνωμένου Βασιλείου, στις δεξιότητες της flipside περιλαμβάνονται strategic business & technology planning, social media management και mobile-centric marketing communications.

«Σε μεγάλο βαθμό, οι marketers ακόμη βλέπουν το κινητό ως ένα μέσο απλώς να επεκτείνουν τη δημιουργία awareness και τακτικών advertising-minded σε μία μικρότερη οθόνη» δήλωσε ο Chris Perry, Chief Digital Officer, Weber Shandwick. «Όσο διαχειριζόμαστε τη ζωή μας περισσότερο μέσα από τα smart phones, διαπιστώνουμε την ανάγκη να ξεπεράσουμε αυτές τις συμβατικές προσεγγίσεις – να δώσουμε πραγματική αξία προς τους χρήστες μέσα από νέους τύπους digital εμπειριών και εταιρικών υπηρεσιών. Η Flipside αντελήφθη τη δυναμική αυτή από το ξεκίνημά της και τώρα προσδίδει στην Weber Shandwick επιπλέον βάθος και διαστάσεις προκειμένου να φέρει νέες ιδέες στις ζωές μας, βασισμένες στην πρόσθετη αξία και καθοδηγούμενες από το engagement».

Η επιτυχία της Flipside ήταν πάντα να βοηθά τους πελάτες να κεφαλαιοποιούν επιχειρησιακά και επικοινωνιακά τις ευκαιρίες σε έναν διαρκώς mobile κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος που η σε βάθος ταλαντούχα ομάδα μας από mobile και digital ειδικούς έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τις επιδιώξεις της σε παγκόσμια κλίμακα, ως μέρος της Weber Shandwick» δήλωσε ο Marcus Dyer, managing director της Flipside.