Η Weber Shandwick αρχίζει να δραστηριοποιείται στην Τουρκία και στο Κουβέιτ

Δευτέρα 22 Ιουλίου, 2013

Η Weber Shandwick δραστηριοποιείται και στην Κωνσταντινούπολη. Η SedaYalçin έχει αναλάβει τη διοίκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της, σε αυτή τη σημαντικά αναπτυγμένη αγορά. Η Yalçin, που προέρχεται από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων Grayling, θα είναι η διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης και μέλος της ηγετικής ομάδας για τη ζώνη EMEA της εταιρείας.

Η Yalçin κατέχει 10ετή πείρα στις δημόσιες σχέσεις και στις δημόσιες υποθέσεις, που εκτείνονται σε Τουρκία και, σε επίπεδο ΕΕ, στις Βρυξέλλες. Εργάστηκε στη FusionTel στην Τουρκία, μετακόμισε στις Βρυξέλλες για να αναλάβει μια θέση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στη συνέχεια εργάστηκε στη συμβουλευτική εταιρεία σε θέματα δημοσίων υποθέσεων «Interel».

Το 2010 επέστρεψε στην Τουρκία για να αναλάβει μια ανώτερη διοικητική θέση στην Grayling, αρχικά ως επικεφαλής σε θέματα πρακτικής των δημόσιων υποθέσεων, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια ευρύτερα μία ηγετική θέση στον οργανισμό. Έχει εκπροσωπήσει πελάτες στον τομέα του consumermarketing, της εταιρικής επικοινωνίας και των PublicAffairs.

«Είμαι ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή μου στην ομάδα της Weber Shandwick. Η Τουρκία παρέχει μεγάλες επιχειρηματικές δυνατότητες στην εριαρεία, χάρη στην αναπτυσσόμενη οικονομία της και σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητες ευκαιρίες στους τομείς των δημοσίων σχέσεων και των PublicAffairs. Σύντομα θα καθιερώσουμε την Weber Shandwick ως κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία στην αγορά της Τουρκίας», δήλωσε η Yalçin.

Η Weber Shandwick στο Κουβέιτ

Η Weber Shandwick ξεκίνησε, επίσης, να δραστηριοποιείται στο Κουβέιτ, αυξάνοντας τον αριθμό των κεντρικών γραφείων της Weber Shandwick στη Μέση Ανατολή σε πέντε (συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπάι, του Αμπού Ντάμπι, του Κατάρ και της Αιγύπτου). Τη διοίκηση του γραφείου θα αναλάβει η Γενική Διευθύντρια, RosieMuhanna, η οποία έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των επικοινωνιών, αφού παλαιότερα εργάστηκε στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στη Μέση Ανατολή. Ως θερμή υποστηρίκτρια της εταιρείας στα socialservices , η Rosie εργάζεται αμισθί στην οργάνωση «HumanRightsWatch» και σε διάφορα τοπικά κέντρα που ασχολούνται με άτομα με ειδικές ανάγκες.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε περισσότερο το δίκτυο EMEA μας στις αναπτυσσόμενες αγορές», δήλωσε ο ColinByrne, Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick στη ζώνη EMEA.