Η Weber Shandwick και η McCann PR συγχωνεύονται με σκοπό την εξάπλωση στη Νότια Αφρική

Πέμπτη 02 Οκτωβρίου, 2014

Γιοχάνεσμπουργκ- Η Weber Shandwick, μια από τις ηγετικές εταιρίες στο χώρο των δημοσίων σχέσεων παγκοσμίως, σήμερα ανακοίνωσε τη σημαντική εξάπλωσή της στη Νότια Αφρική, καθώς η εταιρεία ΜcCann PR συγχωνεύεται με την Weber Shandwick σε μια κίνηση που έχει σκοπό να εμβαθύνει τη συνεργασία και την εμπειρία της στη σημαντική και συνεχώς εξελισσόμενη αγορά.

“Η Weber Shandwick έχει αναγνωρίσει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που ενυπάρχουν στην Αφρική και αυτό είναι έκδηλο όχι μόνο λόγω της παρουσίας μας στη Νότια Αφρική αλλά του πολύχρονου και ηγετικού δικτύου της, που εκτείνεται σε 15 αγορές στις νότιες περιοχές της Σαχάρας” είπε χαρακτηριστικά ο Jack Leslie, πρόεδρος της Weber Shandwick. “Αυτή η νέα συνεργασία θα ενδυναμώσει την υπάρχουσα βιομηχανία και θα ενώσει τους ταλαντούχους ανθρώπους μας, με σκοπό την προσφορά καλύτερων και καινοτόμων λύσεων για τους πελάτες μας”.

Η Weber Shandwick προσφέρει βαθιά γνώση και εμπειρία στο Intergrated PR. Επιπρόσθετα, προσφέρει υπηρεσίες digital και marketing. Εκτός από τη φήμη που έχει η εταιρεία στο να κατανοεί την τοπική αγορά, έχει εδραιώσει μια σημαντική κληρονομιά στον τομέα της διαφήμισης.

Καλωσορίζοντας, λοιπόν, τη νέα αυτή ευκαιρία εξάπλωσης, ο CEO της Weber Shandwick, Colin Byrne, τόνισε στο ΕΜΕΑ: “H Aφρική αποτελεί πλέον πατρίδα των μεγαλύτερων εξελισσόμενων αγορών και συνάμα έναν από τους πιο ευχάριστους χώρους όσον αφορά στο χώρο της επικοινωνίας. Αυτό το καταπληκτικό βήμα προσδίδει ένα ακόμα πιο ισχυρό εφαλτήριο σε όλη την ήπειρο. Περιμένουμε με ανυπομονησία να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πιο δυνατή προσφορά”.

Το γραφείο της Weber Shandwick στην Αφρική με επικεφαλή τη Marketing Director Linda Weaver, θα συνεχίσει να δουλεύει με το τοπικό γραφείο που βρίσκεται στο Γιοχάνεσμπουργκ στο οποίο επικεφαλής είναι η Managing Director, Jill Hamilton.