Η Weber Shandwick φιλοξενεί μία «Δημιουργική Μάχη» στο Dubai Lynx

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, 2017

Η Weber Shandwick θα φιλοξενήσει στο Dubai Lynx τον ερχόμενο Μάρτιο ένα debate δημιουργικότητα στη Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή.

Η Rosie Muhanna, General Manager στο Κουβέιτ της Weber Shandwick MENA και ο Creative Director Indy Selvarajah, με έδρα το Λονδίνο, θα μοιραστούν τρία δείγματα εξαιρετικής δουλειάς η κάθε μία από ολόκληρη τη βιομηχανία του χώρου στις περιοχές τους, θα εστιάσουν στη δυναμική και την κουλτούρα τους και θα ασκήσουν κριτική ο ένας στις επιλογές του άλλου.

Το session “The Middle East and Europe: a Creative Hustle” θα εξετάσει τί καθορίζει τις δύο δημιουργικές κουλτούρες και ποια είναι πλέον η εικόνα της δημιουργικότητας σε έναν διασυνδεδεμένο, digital και πρωτίστως social κόσμο. Η Rosie και ο Indy θα εστιάσουν στο τί δουλεύει (και τι… όχι) ανάμεσα στα σύνορα και στο τί οι άνθρωποι της δημιουργίας και της επικοινωνίας μπορούν να μάθουν ο ένας από τον άλλον.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ

Το Dubai Lynx, η μεγαλύτερη γιορτή της δημιουργικής επικοινωνίας στην περιοχή της ΜΕΝΑ διοργανώνεται από τις 5 έως τις 8 Μαρτίου.