Η Weber Shandwick χορηγός του εναρκτήριου In2Summit της Αφρικής

Τρίτη 15 Μαρτίου, 2016

Με ιδιαίτερη χαρά η Weber Shandwick είναι headline χορηγός του πρώτου Holmes Report In2Summit το οποίο θα διεξαχθεί στην Αφρική. Το συνέδριο θα φέρει κοντά senior marketers, επικοινωνιολόγους και επαγγελματίες στα public relations προκειμένου να διερευνήσουν το μέλλον του engagement στη Νότια Αφρική και την ευρύτερη περιοχή.

Το συνέδριο υα διεξαχθεί την 1η Απριλίου στο Γιοχάνεσμπουργκ. Η σειρά των In2Summit έχει σχεδιαστεί για senior practitioners προκειμένου να αναλύσει καθοριστικά θέματα γύρω από το engagement – από τα analytics, τη digital τεχνολογία, το marketing περιεχόμενο έως τα big data, το visual storytelling και το new talent.

Στο συνέδριο, ο EMEA CEO της Weber Shandwick Colin Byrne θα είναι επικεφαλής πάνελ με θέμα συζήτησης «Προχωρώντας μπροστά: Αναμόρφωση του PR στην Αφρική τώρα», το οποίο θα περιλαμβάνει και μία παρουσίαση της ανάπτυξης της Weber Shandwick στην Αφρική. Θα συνοδεύεται από τον Mortimer Hope GSMA Director για την Αφρική, τον Adam Clyne, Head of Digital της Weber Shandwick EMEA και την Jill Hamilton Managing Director Αφρικής. Το πάνελ θα αναλύσει τον αντίκτυπο της τεχνολογίας και των digital πλατφόρμων σε ό,τι αφορά το engagement των κοινών από τα brands στην Αφρική και παγκοσμίως.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε  εδώ.