Η Weber Shandwick, χορηγός του πρώτου Brand Film Festival του PRWeek and Campaign

Παρασκευή 04 Μαρτίου, 2016

Με υπερηφάνεια, η Weber Shandwick ανακοινώνει την headline χορηγία της στο εναρκτήριο Brand Film Festival το οποίο διοργανώνει το PRWeek and Campaign US. Το φαστιβάλ σχεδιάστηκε για να αναδείξει τα πλέον καινοτόμα, δημιουργικά και αποτελεσματικά films με branded περιεχόμενο της χρονιάς.

Η πρώτη στο είδος της διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στη Νέα Υόρκη και θα «αναγνωρίσει την εξέλιξη του marketing από την ‘απόσπαση της προσοχής’ στη διασκέδαση», αναδεικνύοντας παράλληλα την αριστεία στο brand storytelling. Από τα youtube videos στα documentary films, το φεστιβάλ θα τιμήσει τα brands, τα agencies και τους ανθρώπους που δημιουργούν δυναμικό περιεχόμενο σε όλες τις κατηγορίες όπως Branded Content & Entertainment, Audience Engagement kai Craft.

Ο Ian Cohen, global executive producer και πρόεδρος τουContent Creation and Innovation της Weber Shandwick, θα είναι μέλος της επιτροπής αξιολόγησης του Brand Film Festival. Για περισσότερο από μία δεκαετία, ο Cohen δημιουργήσει ένα κίνημα διαρκούς αλλαγής σε ένα χώρο ο οποίος βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. Αποτελεί κινητήριο δύναμη στην εξέλιξη της Weber Shandwick από PR firm σε Engagement Agency και συνεισέφερε καθοριστικά στη δημιουργία, την εισαγωγή στην αγορά και τη λειτουργία του Mediaco –βασικού εργαλείου branded content της εταιρείας- και του GoLive, της πρωτοποριακής live πλατφόρμας της Weber Shandwick για storytelling.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Brand Film Festival, μπορείτε να επισκεφθείτε το brandfilmfestival.com.