Ο Γραμματέας Τύπου του Πρίγκιπα της Ουαλίας, Διευθυντής Reputation Management και Strategic Media Relations

Δευτέρα 06 Οκτωβρίου, 2014

Η Weber Shandwick πρωτοπόρος PR firm στον κόσμο, ανακοινώνει ότι ο πρώην Γραμματέας Τύπου στο Clarence House και στο St James Palace, Patrick Harrison, από τη νέα χρονιά θα ανήκει στην εταιρεία προκειμένου να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την εξειδίκευσής της στον τομέα του Corporate.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ανήκω στην καινοτόμο και πολυβραβευμένη ομάδα της Weber Shandwick», δήλωσε ο Harrison. «Το να βρίσκεις νέους και «engaging» τρόπους επικοινωνίας προκειμένου να προστατεύσεις και να ενδυναμώσεις τη φήμη ήταν στο «πυρήνα» της δουλειάς μου για τη Βασιλική Οικογένεια κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δεξιότητες και την εμπειρία μου στο reputation management και στις media relations στις συναρπαστικές ευκαιρίες με τους πελάτες μας».

Ο Harrison έχει εμπειρία περισσοτέρων από 20 χρόνων σε high-profile media relations και communications, δουλεύοντας απευθείας για τη Βασιλική Οικογένεια και για Κυβερνητικές Υπηρεσίες στο Whitehall. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της φήμης του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας του Cornwall καθώς και στο να γίνει κατανοητό το έργο τους από το κοινό.

Ο Patrick είναι επαγγελματίας με μοναδική εμπειρία στις Δημόσιες Σχέσεις, ο οποίος βοήθησε στην αλλαγή της Επικοινωνίας σε έναν από τους πλέον high-profile και συχνά ευαίσθητους θεσμούς στον κόσμο» δήλωσε ο CEO, U.K. και EMEA της Weber Shandwick, Colin Byrne. «Η στρατηγική του συμβουλή, η ευρεία εμπειρία του σε high-profile θέματα και events και η εκσυγχρονισμένη προσέγγισή του στην Επικοινωνία προσθέτει σημαντική αξία στους πελάτες μας».