Η Weber Shandwick εξαγοράζει τη ReviveHealth – Ενώνει την εξειδίκευση των Pharma Communications παγκοσμίως, με μεγάλες ικανότητες στο χώρο των Health Services & Health Technology

Πέμπτη 07 Ιανουαρίου, 2016

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 – Η Weber Shandwick, η οποία ανήκει πλήρως στην Interpublic (NYSE: IPG) και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες επικοινωνίας παγκοσμίως, απέκτησε την ReviveHealth, κορυφαία εταιρεία marketing και επικοινωνίας στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Υγείας και στην Τεχνολογία Υγείας στις ΗΠΑ. Οι όροι της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν.

Η Weber Shandwick είναι ηγέτης της παγκόσμιας βιομηχανίας Healthcare Communications, με βαθιά εξειδίκευση σε στρατηγικές επικεντρωμένες στον ασθενή για θέματα Υγείας και θεραπείας. Η εξαγορά συνδυάζει την παγκόσμια εξειδίκευση της Weber Shandwick στο χώρο του φαρμάκου ως πάροχο Υπηρεσιών Επικοινωνίας, Scientific Communications και Health Public Affairs, με την ασυναγώνιστη εξειδίκευση και εστίαση της ReviveHealth στο χώρο των Health Business, συμπεριλαμβανομένων των τομέων Health Systems, Health Services, Health Technology, Εταιρείων Διαγνωστικών Συσκευών και Εξετάσεων, Ομάδες Ιατρών και Εταιρειών Wellness στο χώρο της Υγείας.

«Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι που προσθέτουμε άλλη μία -κορυφαία στην κατηγορία της- εταιρεία, η οποία συμπληρώνει της ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει η Weber Shandwick και προσθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία που αναζητούν οι πελάτες μας» δήλωσε ο Andy Polansky, Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick.

Ο χώρος του Healthcare είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους στη Weber Shandwick.

«Ο συνδυασμός της παγκόσμιας εξειδίκευσης της Weber Shandwick στο χώρο των Pharma Communications και της εξειδίκευσης της ReviveHealth στο να χειρίζεται εξαιρετικά πολύπλοκα B2B ζητήματα σε όλους τομείς του συστήματος Υγείας δημιουργεί μία δυνατή προσφορά στο χώρο του Healthcare για τους πελάτες μας, τόσο σε επίπεδο καταναλωτή όσο και σε επίπεδο business», δήλωσε η Laura Schoen, πρόεδρος της Weber Shandwick Λατινικής Αμερικής και του Global Healthcare Practice της εταιρείας.

Η ReviveHealth εδρεύει στο Nashville, την κορυφαία αγορά Υπηρεσιών Υγείας στις ΗΠΑ και επίσης διαθέτει γραφεία στη Minneapolis και στη Santa Barbara. Ο Roger Fischer της RF Consulting, LLC παρείχε υπηρεσίες ως σύμβουλος αγοροπωλησίας στη ReviveHealth.

«Η βιομηχανία του Healthcare αλλάζει ταχύτατα τα τελευταία χρόνια και οι ανάγκες των πελατών μας συνεχίζουν να αλλάζουν, επίσης» δήλωσε ο Brandon Edwards, Διευθύνων Σύμβουλος της ReviveHealth.  «Οι συγχωνεύσεις στους τομείς του φαρμάκου και του σχεδιασμού νοσοκομειακής Υγείας οδηγούν σε συνολική αλλαγή το χώρο και η σύγκλιση της χρηματοδότησης της Υγείας και της παροχής υγειονομικών υπηρεσιών έχει επιταχυνθεί από τότε που νομοθετήθηκε το «Affordable Care Act». Οι μεγαλύτερες και πιο εξελιγμένες εταιρείες  Healthcare απαιτούν πιο εξελιγμένες στρατηγικές marketing και Επικοινωνίας, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση στο να πορεύονται εκεί που διασταυρώνεται η νομοθεσία των επιχειρήσεων, της αποστολής και της κοινωνικής αλλαγής. Η συμμετοχή μας στην οικογένεια της Weber Shandwick επιταχύνει το μετασχηματισμό της εταιρείας μας και προσθέτει ικανότητες που αυξάνουν την αξία μας προς τους πελάτες μας. Branding, digital strategy, content marketing, public affairs και άλλες ισχυρές ικανότητες στις οποίες έχει επενδύσει η Weber Shandwick θα έχουν τεράστια σημασία για τους σημερινούς και τους μελλοντικούς μας πελάτες».