Η Weber Shandwick πρώτη PR εταιρεία που υιοθετεί το Facebook at Work για τη διασύνδεση των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο

Τετάρτη 30 Μαρτίου, 2016

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 30 Μαρτίου 2016 – Η Weber Shandwick είναι η πρώτη PR εταιρεία παγκοσμίως που υιοθέτησε πλήρως την πλατφόρμα του Facebook at Work. Το δυνατό engagement ήρθε μετά από την ολοκλήρωση πιλοτικού προγράμματος που ξεκίνησε στο τέλος του 2015 και στο οποίο η Weber Shandwick ήταν το πρώτo PR agency στον κόσμο που συνδέθηκε ως early adopter.  Η υιοθέτηση της πλατφόρμας αποτελεί μέρος της διαρκούς προσπάθειας της Weber Shandwick να ανακαλύπτει και να κατανοεί νέες καινοτόμες πλατφόρμες για τους πελάτες προκειμένου να ενισχύεται η σύνδεση με κρίσιμα κοινά, με τους εργαζόμενους να είναι ένα από τα πιο σημαντικά.

«Το Facebook at Work θα έχει ένα σημαντικό ρόλο σε ό,τι αφορά λύσεις στο engagement των εργαζομένων. Κατά συνέπεια, το υιοθετούμε σε όλη την εταιρεία προκειμένου να αναλύσουμε και να κατανοήσουμε τα πλεονεκτήματά του για τους πελάτες μας καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από την υπεραξία που επιφέρει στο εξαιρετικά δημιουργικό και με υψηλή εσωτερική συνεργασία  παγκόσμια δίκτυό μας» δήλωσε ο Chris Perry, Chief Digital Officer της Weber Shandwick.

Η πιλοτική εφαρμογή του Facebook at Work περιελάμβανε σχεδόν του ένα τέταρτο του προσωπικού της Weber Shandwick παγκοσμίως. Αφορούσε ομάδες με διαφορετικές οργανωτικές δομές και ροή εργασίας προκειμένου να προκύψουν best practices και insights για διαφορετικού είδους εταιρείες.

Μέσω του πιλότου θέλαμε να κατανοήσουμε τη λειτουργία της πλατφόρμας ως εργαλείο engagement, επικοινωνίας και φήμης καθώς και να διαπιστώσουμε πώς βοηθά για να δημιουργήσουμε ένα πιο παραγωγικό και με μεγαλύτερη συνδεσιμότητα χώρο εργασίας. Επεσήμανε ο Perry. «Αφού είδαμε πόσο επιτυχής ήταν ο πιλότος, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διαπιστώνουμε τη συνεργασία που επιφέρει όταν χρησιμοποιείται σε διαφορετικά μέρη και διαφορετικές βιομηχανίες ανά τον κόσμο, όπως επίσης και για το γεγονός ότι μπορούμε να μοιραστούμε τα ευρήματά μας με τους πελάτες ώστε να επικαιροποιήσουν τις πρακτικές τους»