Παγκοσμίως οι Chief Communication Officers (CCOs) επισημαίνουν ότι Digital Communications και Employee Engagement είναι οι πρώτες προτεραιότητές τους, σύμφωνα με έρευνα της Spencer Stuart και της Weber Shandwick

Πέμπτη 06 Οκτωβρίου, 2016

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Περισσότεροι από 7 στους 10 CCOs κατατάσσουν τις digital communications στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους για τους επόμενους 18 μήνες και σχεδόν 8 στους 10 υποστηρίζουν ότι η επικοινωνία με τον εργαζόμενο εντάσσεται στις βασικές του ευθύνες. Οι CCOs σε κάθε περιοχή αναφέρουν επίσης ότι τα digital και τα social media θα αποτελούν τους πιο στενούς συνεργάτες τους στο μέλλον.

Αυτό επισημαίνεται στην The Rising CCO VI, έρευνα της Weber Shandwick, σε συνεργασία με τη Spencer Stuart, Η έρευνα, στον έκτο της πλέον χρόνο, ανακαλύπτει πώς  chief communications officers (CCOs) από τη Β. Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία (Ειρηνικός) και την Λατινική Αμερική, αναμένουν να εξελιχθούν οι ευθύνες τους σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει.

Άλλα ευρήματα περιλαμβάνουν την συμμετοχή των CCO στην ανάδειξη του ακτιβισμού των μετόχων και την προετοιμασία τους σε ό,τι αφορά ζητήματα cyber ασφάλειας.

Επίσης, δείτε το πλήρες report εδώ.