Διατροφή

Food

Είμαστε μια ομάδα ειδικών με τη δύναμη να επηρεάσουμε τις πιο σημαντικές για τους πελάτες μας ομάδες, είτε πρόκειται για το καταναλωτικό κοινό, είτε για επαγγελματίες του τομέα της υγείας, είτε για ενδιαφερόμενους φορείς.

Η εμπειρία μας καλύπτει όλο το φάσμα του τομέα των τροφίμων. Σε στενή συνεργασία με ειδικούς στο Brand Marketing, έχουμε προβεί στην επιτυχημένη κυκλοφορία νέων προϊόντων, την ανανέωση πολυάριθμων brands, την αξιοποίηση επιστημονικών ερευνών, την καθοδήγηση συστάσεων και την αλλαγή του τρόπου που οι καταναλωτές και οι advocates αντιλαμβάνονται συγκεκριμένα τρόφιμα και συστατικά.

Διατηρούμε διασυνδέσεις με ενδιαφερόμενους φορείς και στρατηγικούς advocates και κατέχουμε τους ρυθμιστικούς κανόνες που διέπουν τις εταιρείες τροφίμων και διατροφής. Έχουμε εμπειρία στη διαχείριση ευαίσθητων και πολύπλοκων ζητημάτων, από τη σήμανση προϊόντων και την προμήθεια πρώτων υλών μέχρι τα βασικά συστατικά και είμαστε σε θέση να καθοδηγήσουμε τον διάλογο, αλλά και να διορθώσουμε τις πιο συνηθισμένες λανθασμένες αντιλήψεις σχετικά με τα τρόφιμα, τη διατροφή και την υγεία.