Κινητή τηλεφωνία και Τηλεπικοινωνίες

Σε αυτήν την ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά, η ομάδα μας από ειδικούς στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και των τηλεπικοινωνιών συνδυάζει την εμπειρία και τη διορατικότητα με τη δημιουργικότητα, με σκοπό την δημιουργία διαφημιστικών εκστρατειών με αποδεδειγμένη εντυπωσιακή πορεία και αντίκτυπο.

Οι επιχειρήσεις κινητοποιούν τους εργαζομένους και παρέχουν νέες υπηρεσίες μέσω cloud, προκειμένου να γίνουν πιο αποτελεσματικές, ευέλικτες και εύκολες στη συνεργασία, ενώ οι καταναλωτές θέλουν να παραμένουν συνδεδεμένοι με οτιδήποτε τους αφορά. Το κινητό μας, λοιπόν, είναι εκείνο που μας συνδέει άμεσα με το περιεχόμενο, τις κοινότητες και τα εμπορικά σήματα που μας αφορούν.

Η δυνατότητα άμεσης κοινοποίησης, αλληλεπίδρασης και κατανάλωσης, ανεξάρτητα από το που βρισκόμαστε, αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητη προσδοκία μας.

Σε έναν τομέα που αλλάζει καθημερινά, αυτό που έχει σημασία είναι η διορατικότητα, η δημιουργικότητα και οι επαφές. Χάρη στην εξειδικευμένη μας ομάδα, που δραστηριοποιείται ενεργά σε όλους τους τομείς, συνεργαζόμαστε με τους κυριότερους παίκτες της αγοράς – από παρόχους υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας, μέχρι κατασκευαστές κινητών συσκευών, ειδικούς υποδομών και δημιουργούς περιεχομένου.

Είτε πρόκειται για δημιουργία διαφημιστικών εκστρατειών για νέα προϊόντα, τον καθορισμό ατζέντας σε κορυφαίες πλατφόρμες, είτε τη συμμετοχή σε online κοινότητες, προσφέρουμε φρέσκες, δημιουργικές ιδέες, εις βάθος εμπειρία ανά τομέα και νέες προσεγγίσεις. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από υπηρεσίες μάρκετινγκ στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, που απευθύνονται άμεσα στο κοινό και επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν στο έπακρο το μέσο αυτό ως δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό.