Λιανικό Εμπόριο και Αναψυχή

Στο δυναμικό τομέα του λιανικού εμπορίου, η ομάδα μας διαθέτει πολυετή και πολυεπίπεδη εμπειρία – μέσα από στρατηγικές ενδοεταιρικές θέσεις, συμμετοχή σε πολιτικές και ρυθμιστικές διαδικασίες που συσχετίζονται με το λιανικό εμπόριο, αλλά και τη δημιουργία διαφημιστικών εκστρατειών για πασίγνωστα και περίοπτα brands.

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και κατανοούμε απόλυτα το σύστημα του λιανικού εμπορίου, σε επίπεδο καταστήματος, διαδικτυακών πωλήσεων, mobile παρουσίας και έντυπων καταλόγων και σε όλα τα πεδία – από τα τρόφιμα και τη μόδα, μέχρι τις ηλεκτρικές συσκευές, το σπίτι και την ψυχαγωγία.

Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται σε όλο τον διαφημιστικό κλάδο, όπως καμπάνιες για κορυφαία προϊόντα, κριτικές προϊόντων και υπηρεσιών, εμπορικές καμπάνιες, αλλά ακόμα και τη δημιουργία νέων τάσεων στην αγορά. Εσείς μας λέτε τι ακριβώς χρειάζεστε και εμείς το πραγματοποιούμε.

Διερευνούμε διαρκώς τα διαφορετικά πελατειακά προφίλ και συνεργαζόμαστε με γνωστά think tanks και οργανισμούς που μελετούν τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς, για να κατανοήσουμε τις παραμέτρους που επηρεάζουν τις πωλήσεις: καταναλωτική συμπεριφορά, οικονομικές εξελίξεις, κατηγοριοποίηση αγοραστικού κοινού. Προσφέρουμε μια ενιαία, ολιστική προσέγγιση στο καταναλωτικό μάρκετινγκ, τις δημόσιες σχέσεις, την εμπλοκή των ενδιαφερόμενων μερών, την εταιρική φήμη και προφίλ, τη διαχείριση κρίσεων και προβλημάτων, καθώς και την εκπαίδευση σε θέματα επικοινωνιακής στρατηγικής. Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε στρατηγικές και καμπάνιες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με σκοπό την ενίσχυση της εταιρικής παρουσίας, την αλλαγή των απόψεων των ενδιαφερόμενων μερών, των διαμορφωτών της κοινής γνώμης και του καταναλωτικού κοινού. Και όλα αυτά επιτυγχάνονται με απτά επιχειρηματικά οφέλη.