Ταξίδια και Τουρισμός

Στον τομέα του τουρισμού, η ομάδα μας διαθέτει πολυετή και πολυσχιδή εμπειρία σε πολλούς τομείς – από την επικοινωνιακή στρατηγική αεροπορικών εταιρειών και τις ευφάνταστες παρουσιάσεις boutique ξενοδοχείων, μέχρι τον επαναπροσδιορισμό ταξιδιωτικών προορισμών.

Για την ενίσχυση της πίστης των πελατών και τη στήριξης των brands των ταξιδιωτικών εταιρειών, έχουμε αναπτύξει πρωτότυπες, ξεχωριστές και δημιουργικές καμπάνιες με σκοπό την πολυεπίπεδη προσέλκυση του κοινού στις παραδοσιακές, ψηφιακές και κοινωνικής δικτύωσης πλατφόρμες.

Από αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικούς πράκτορες, ξενοδοχεία και τουριστικούς φορείς, κρατικές διαφημιστικές καμπάνιες και οργανισμούς εμπορίου, η ομάδα μας έχει την εμπειρία να αναβαθμίσει ένα brand ή μία καμπάνια, φτάνοντάς τα σε πρωτόγνωρα επίπεδα αναγνωρισιμότητας και σημασίας για τους πελάτες της.

Τα social media διαδραματίζουν έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στον τομέα αυτό, γι’ αυτό και η επιλογή και εφαρμογή της σωστής επικοινωνιακής στρατηγικής είναι μείζονος σημασίας. Εμείς προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στον κόσμο, σε τομείς που περιλαμβάνουν από τη διαδικτυακή διαχείριση αεροπορικών κρίσεων μέχρι και εμπορικές συνεργασίες με δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Σε μία εποχή που προωθούνται ολοένα και περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον αεροπορικές τεχνολογίες και πρακτικές, καθώς και η έννοια της παροχής υπεύθυνων και ηθικών τουριστικών υπηρεσιών, η δική μας ομάδα έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να υποστηρίξει ταξιδιωτικές εταιρείες και οργανισμούς σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημοσίων σχέσεων και χειρισμού κρατικών πολιτικών.