Τρόφιμα και Ποτά

Ένας τομέας για τον οποίο έχουμε όλοι άποψη και ισχυρές προτιμήσεις. Εδώ και πολλά χρόνια, μας εμπιστεύονται κορυφαίες διεθνείς εταιρείες τροφίμων και ποτών για να επηρεάσουμε τις καταναλωτικές προτιμήσεις και να κάνουμε τα μπισκότα, το ψωμί και το κρασί το must σε κάθε τραπέζι.

Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες καμπάνιες μάρκετινγκ, που επηρεάζουν εντέχνως τα ΜΜΕ και τους καταναλωτές, ώστε να γνωρίσουν την εταιρεία σας, να την καταστήσουν σημείο αναφοράς και τελικά να την επιλέξουν.

Από καμπάνιες και παρουσιάσεις νέων προϊόντων έως τη συμμετοχή σε blogs και τη διαχείριση διαδικτυακών κοινοτήτων, «χτίζουμε» προσεκτικά την εταιρική σας φήμη και ενισχύουμε τη διαδικτυακή και φυσική σας παρουσία.

Σε συνεργασία με την ομάδα Τροφίμων και Διατροφής, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε σε βάθος αυτόν τον τομέα, γεγονός που μας επιτρέπει να σας παρέχουμε άριστες συμβουλές καταναλωτικής προσέγγισης. Παρακολουθούμε τις τάσεις που κυριαρχούν στα ΜΜΕ και τις αγοραστικές συνήθειες και γνωρίζουμε το καταναλωτικό κοινό σε επίπεδο πολιτικής, ΜΚΟ και advocates, προκειμένου να ασκήσουμε επιρροή. Η ενδελεχής αυτή γνώση, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, μεγιστοποιώντας τον αντίκτυπο των διαφημιστικών τους εκστρατειών.

Είμαστε ειδικοί στον τομέα μας, διαθέτοντας μια ομάδα από διαιτολόγους, επιστήμονες τροφίμων, διατροφολόγους και ειδικούς σε θέματα οίνου και αποσταγμάτων, που έχουν τις κατάλληλες γνώσεις αλλά και διασυνδέσεις με τα ΜΜΕ και τους οργανισμούς που επηρεάζουν την κοινή γνώμη, όπως το Εθνικό Forum Παχυσαρκίας. Αυτό, μας επιτρέπει να εμπλεκόμαστε σε εποικοδομητικό διάλογο και να δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και ομιλίες.