Ποιοι είμαστε

Who-we-are

Engaging Always.

Αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο marketing, την Engagement εποχή. Διανύουμε μια εποχή που όλοι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, με τα brands και τα θέματα τα οποία τους απασχολούν, μέσα από μια εντελώς νέα οπτική. Σήμερα, οι άνθρωποι είναι αυτοί που έρχονται στο προσκήνιο, αποκτώντας τον έλεγχο από τα brands και τις επιχειρήσεις, και διαμορφώνουν τις δικές τους ιστορίες.

Στη Weber Shandwick αντιλαμβανόμαστε αυτή τη νέα εποχή επειδή ανέκαθεν εμπλέκαμε τους ανθρώπους σε συζητήσεις που τους αφορούν. Η επιτυχία μίας εταιρείας σήμερα έρχεται μέσα από «ιστορίες» (story telling) που είναι ενδιαφέρουσες, προσωπικές και γνήσιες. Απαιτεί την κατανόηση της νέας εξουσίας που ασκούν οι advocates. Και, πάνω από όλα, η επιτυχία απαιτεί περιεχόμενο προκλητικό, πρωτότυπο και ακαταμάχητο.

Στη Weber Shandwick, είμαστε μια δημιουργική ομάδα ανθρώπων που χαράσσουν στρατηγική και δημιουργούν ενδιαφέρον περιεχόμενο. Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας και είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για τους πελάτες μας. Ως μια διεθνής εταιρεία, πιστεύουμε στην έννοια της συνεργασίας, ως τον πλέον σίγουρο δρόμο προς την επιτυχία.

Η εποχή του Engagement μπορεί να είναι κάτι νέο για πολλούς αλλά όχι για εμάς. Είμαστε γεννημένοι για τις απαιτήσεις της εποχής.

Το πάθος, η ευφυΐα και η αφοσίωση μας αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία των πελατών μας.