Δούλεψε μαζί μας

Δούλεψε μαζί μας

Γίνε μέλος της ομάδας

Ενώ διαβάζεις αυτό το κείμενο, ο κόσμος του marketing αλλάζει, το ίδιο και εμείς. Θα έχεις ήδη παρατηρήσει ότι αποστολή μας είναι  το «engaging always». Βρισκόμαστε διαρκώς σε αναζήτηση ανθρώπων που θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα και να γίνουν μέρος της αποστολής μας.

Τα digital media αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μας. Αυτό που μας συναρπάζει είναι να παράγουμε έργο που προκαλεί, εγείρει συζητήσεις και φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Προκειμένου να πετύχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, χρειαζόμαστε ανθρώπους με διαφορετικές εμπειρίες, αλλά με κοινό σημείο αναφοράς το ταλέντο τους. Αναζητούμε διαρκώς περισσότερα τέτοια μέλη για την ομάδα μας.

Αυτό που πραγματικά χαρακτηρίζει τη Weber Shandwick είναι η ομαδικότητα και οι out-of-the-box ιδέες. Στόχος μας είναι να αξιοποιούμε διαφορετικές ιδέες και προσεγγίσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Είμαστε μια πολυεθνική εταιρεία με γραφεία σε 81 χώρες, παρέχοντας όλα τα προνόμια μιας μεγάλης επιχείρησης: εις βάθος έρευνα, προηγμένη τεχνολογία και πόρους για ανάπτυξη. Ωστόσο, μας χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός και η φιλοδοξία μιας εταιρείας που μόλις ξεκίνησε.

 

 

 

Είμαστε μια πολυεθνική εταιρεία με γραφεία σε 81 χώρες, παρέχοντας όλα τα προνόμια μιας μεγάλης επιχείρησης: εις βάθος έρευνα, προηγμένη τεχνολογία και πόρους για ανάπτυξη.